fredag 31 juli 2009

Björnblocket+ tattoo











Sanna jag mynta var vid björnblocket under eftermiddagen. Körde senare under kvällen denna tattoo på pontus. Besöket på björnblocket kommer upp under nästa vecka på Genvägar...

Grog


tisdag 28 juli 2009

Misterhult one more time...


Sanna på en ny Fästingbitaren
6B. Jag på andra movet på Hori yo 7B Sitten på denna är projekt och väger nog in på 8B/B+ super linjer båda två. Mer Kommer var så säker...



torsdag 16 juli 2009

onsdag 8 juli 2009

Inomhus äventyr...

Hm... inomhus väggen i västervik Jordens skitigaste ställe... Med petiga gubbar och sura gäster har problem... Uppdateringen av turer har inte skett på säker ett halv år... Verksamheten står stilla. Tror de senast märkta problemen är från senaste tävlingen i mars. Grepp lådor från tävlingen står forfarande i lokalen.Intresset för inomhus klättringen har svalnat från min sida. Senaste tiden har jag bara skruvat problem till mig och min fru. Till hösten kommer centret att öppna med samma problem sedan tävlingen i mars... Ser fram mot det... Kanske skall till lite konstruktivt arbete från flera. Skall verksamheten fungera som ett klättergym måste samtliga dra sitt strå till stacken.

Ok jag medger att solen har sina fläckar. Vet att inte djur får vistas i lokalerna. Tog med valpen ner ett par ggr under gångna månaden.

Men det e bara ett litet problem för verksamheten. Det stora problemet är hur det kommer att se ut under hösten. kommer att fortsätta med att utveckla boulderingen utomhus. Men min tid på klättergymet kommer att strick begränsas av tillgång till hundvakt... Och utnyttjas till träning... Så hur höstens problem kommer att bli återstår att se. Om intresse finns från klubbens sida kommer jag hålla kurs i ledbygge ngn gång då tid ges.

Så upp med häderna ur byxfickorna... Förutom tränings tid lägger jag Ca 15++++ tim vecka på turerna i gymet...