tisdag 25 augusti 2009

Nytt projekt... Eller


Prophesy e död. lösa skivan under taket åkte all värdens väg. Kvar blev en list på ngn cm moven blir längre och man tvingas korsa ut till flaket där man tidigare matchade. efter detta ett drag till ett mellan grepp(Mini) följt av en desperat halvdyno. som e svår att pricka. Men moven gick . Grad 8A-8B???

söndag 16 augusti 2009

Knutby Knutstorp





























Efter en heldag i stockholm med skansen för myntas del och en tur till skevik under kvällen. Denna spolierades av trötthet, mygg och fukt så blev det under söndagen en tur till knutby. Under dagen rasslades det runt och klättrades en hel del. Dagens höjdpunkt eller lågpunkt blev mitt flasch försök på Sammy Dahlman e fan Bäst. Slarvade på toppen och fick lägga två försök till på den innan jag kunde åla mig upp på toppen. SUPER problem...... Jobbade in moven på sittstarten och denna kommer att bli Hard Hard. Tillbaka på onsdag.

söndag 2 augusti 2009

Boxvik Västkusten för en dag





























Så det blev en endags tripp eller åka sova klättra heldag och hem som gällde. Värt mödan??? Det kan ni ge er på. Med Walker som guide rasslade vi runt i blockhavet vid boxvik. Den enda som ogillade stället var grog och det slutade med att han vägrade gå... Vad göra... Bära runt 40 kilo hund mellan ovan och under blocken var enda lösningen. Det vi såg och klättrade på var super nice och det lär bli fler turer hit. Fick gjort ett problem i boxvik (johas problem???) och Henry lee höger varianten i fet taket vid Bro. Sanna gjorde Vänster varianten en super nice lite lik Hammas på åland. Grog sov mest vid bro och hela vägen hem. Walker Fick ett svenskt namn av Mynta... Roger Eller Rååger... Svårt de där med namn. Vi hadde en super dag. och vi lär åka tillbaka. Utan Walker hadde det inte blivit mycket gjort Super guidning Tack Tack...