måndag 26 april 2010

INGLOURIUS BASTERDS aka Sammy sug på den 8B???








Hemma efter en dag i knutby. Nöjd... Fick gjort mitt project Ingourius basterds. Jobbade på den i höstas utan att lyckas. Detta e sittstarten till Sammy dahlman e fan bäst 7C+. Hadde gott sällskap av S holm och Hampus som körde Ståstarten. Ser riktigt bra ut för båda men ingen send idag. Nöjd

måndag 19 april 2010

THE HOURGLASS SDS 8B+ ??? FA


Japp idag var dagen... Film kommer... E SÅ SJUKT GLAD... Graden??? det hårdaste jag gjort...

The hourglass 8B+ from stefan rasmussen on Vimeo.

lördag 17 april 2010

Tibbhults blocket, Hysteria 7C




Idag bar det av ut till Tibbhult. Fick till ett nytt problem. Hysteria 7C??? crimpar,campus och skräck landning satte krydda på dagen. Roger borstade upp ett projekt till vänster och Jag borstade upp ett projekt till höger om Hysteria.

fredag 16 april 2010

Misterhult Ny pärla gjord...Black market 7C


Var på rek tur i misterhult solstadström och Tibbhult... Fick gjort ett nytt superfint problem i misterhult. En överhängande aret med salta startmove. Vidare till Tibbhult. Hittade ett nytt ställen med 3 block. En linje kommer jag att åka hit för. På stora blocket finns en crimpig hög historia... Bilder kommer vid nästa tur ut.

onsdag 7 april 2010

Östantorp







Jens och jag var till östantorps blocken och gjorde lite nytt...



tisdag 6 april 2010

Dimma

Åkte till björn blocket som visade sig från sin sämsta sida. Fukt. Fick göra ståstarten i repris samt Office SDS. Åkte och kollade in tre nya block nära Vimmeby. Hittade ett block med 9 potentiella problem. Åker hit i morgon. Bilder kommer...

torsdag 1 april 2010

Björnblocket och marstrand











Fick komma ut idag med. Åkte till marstrand ville testa att göra Pro 2 utan att använda areten ( Gamla vita lejoninan) men Taket var blött. Testade på det som gick och moven Känns Ok.




Vidare till björnblocket för att få känna lite på THG igen. Och för att få igång vinter sega muskler. Hadde två bra press på den och det känns nära.