torsdag 23 augusti 2012

Narrowing of the imagination 7C+ Rumma

Förmiddag och friska vindar! Fick gjort ett projekt och två nya problem nära Rumma blocken. Väggen har 4 etablerade problem och ett projekt. Dagens send fick namnet Narrowing of the imagination och föreslagen gard 7C+ Film kommer under kvällen!

söndag 19 augusti 2012

Satwa 7B och lite nya block i Rumma

Åkte till Rumma för att ta bilder till 27Crags.com. En genväg över Tovehult och detta resulterade i ett nytt block fynd. Gjorde ett nytt problem Satwa 7B går även att göra som ståstart 7A och jag tror att det går att  göra en sitt till den. Problemet är ett av de finare i den graden som jag klättrat,superb kvalitet på stenen. Röd granit när den är som bäst. 

fredag 17 augusti 2012

Falla



Falla idag! klättrade runt och hade en plan att köra på Projektet till höger om Virus of life. Planerna grusades av regn i kombination med sliten hud. Lite sökande i närområdet resulterade i ett nytt super projekt. Svagt överhängande på små slimpers. Väggen kommer få mer problem! Projekt namn blev I stiltje och storm Grad 8A/B skulle jag tro. Uppskattningsvis kommer det att bli ett tiotal nya problem på den nya delen.  Klippan kommer upp på 27crags.com om ett par dgr.
Gjorde en film av en super 6B som nästan aldrig klättras ligger till höger om Coronara.

måndag 13 augusti 2012

Projekt Fallataket



En Rolig dag! inte med tanke på att komma upp för problem men ibland kan man få känslan av att en send är nära. Fick gjort ett move som gäckat mig under en lång tid. Det handlar om en ny direkt start till Virus of life. Gick movet till arteten men åkte av. Underbart! nu går movet... 

lördag 11 augusti 2012

Besök!

Fruberget Så underbart! Körde diverse problem Framför allt de lättare på berget. Mer för att kristallisera ut vad som är gjort och hur hårt det är! Svårt de där med grader... "Mr 8A" Jens Larssen på besök var trevligt. Daniel,Johan och Selma Hela min familj och Jens tillbringade dagen på denna magiska plats. Under eftermiddagen Fick jag göra Min biologi och nästan Fysiologi. Och Fysiologi må vara 7C+ men en hård sådan om man nu kör från starten som finns på www.27crags.com Min biologi skulle nog göra sig bättre som 7C tror jag detta om man gör den från sittande... Graden 7B+ fick den från en hängande Position. FA Crell back in the days... Men som sagt svårt de där med grader. Glädjande nog så finns det de som inte tycker att allt man gör och repeterar behöver ligga i toppen av gradspannet. Fortsätter vi på den banan så kommer allt att ligga i gränslandet till nästa grad... Och hur bra blir det? Givande för vissa och tröstlöst för somliga... Man får väl dra utomlands för att göra sin första för graden som så många  andra gör!!! För övrigt fick jag en spännande vänförfrågan på FB:-D Mer om det senare!

tisdag 7 augusti 2012

Repetitioner


Tidig morgon och iväg till Falla. Hade målet inställt på att få gjort East cost Warrior 8A och Celtic Warrior 8A+. Skulle kunna spy galla över vädret, trötthet efter nattarbete eller hur ont i handen och mitt finger jag haft under stora delar av sommaren. Man får göra det bästa av tillfällen som ges. Idag finns ingen anledning till gnäll... Gick det jag kom för att göra... och lite till. Projekten på falla känns futuristiska. 

torsdag 2 augusti 2012

East cost Warrior

Falla idag starten på Celtic var blöt. jobbade in moven från höger upp i samma problem. East cost warrior samma grad, brantare klättring och ett problem som kommer bli en klassiker...
Stå straten tror jag är nära på lika hård och skulle gissa på 8A. Sitten till höger och Guntarms start lägger till lite syra. Men toppen är hård och avig!