måndag 23 maj 2011

Sagan om vargenMåste ha retat gudarna(CafeclimB). Min mening var inte att vara petig med mitt förra inlägg. Bara förklara fakta över vad som hänt och ge en förklaring till varför jag valde att jobba in en lägre start på ett etablerat problem. Kanske hade jag gjort detta även om steget inte gått av? Moven gick ju med orginal starten och kanske hade en send varit i påsen även med den. Testade även den lägre starten innan greppet gick sönder. Det troliga hade varit att jag hade kört på det sättet. Nu gick ett av stegen av något jag skulle ha tagit hänsyn till då jag åkte ut för att köra på problemet.

(skulle ha kollat kommentararna på www.cafeclimb.blogspot.com)

Det var ju ingen nyhet. Och enl Jimmy K så hade oron funnits för att steget skulle gå av och inget bli kvar under en tid. Info som kom fram efter att jag talat med honom igår. lite surt att det inte fixades tidigare,lite slött och med lite bitter eftersmak. kanske är det så att problemet går även om nuvarande steg går av. Kanske det gamla limmas tillbaka (det ligger i tryggt förvar under stenarna vid insteget) Kanske det nuvarande steget borde limmas och vem ska göra detta i så fall? Jag,Sammy eller av den som vill köra på problemet?

Jag hade kort o gått kunnat skriva ett kort inlägg om en repetition. jag valde att göra något annat. Inte för att trampa någon på tårna. Utan av ärlighet. VI GJORDE OLIKA, jag använde en annan start än vid FA. Något det borde finnas mer av enligt mitt tycke. Det är ju ingen nyhet att vi tycker olika och har olika syn på vad som är viktigt. Jag klargör för vad som är gjort hur det e gjort. Hade frugan puttat mig i ryggen och jag dabat paden så hade jag skrivit det med.

LIGGER DET EN VISS IRRITATION I ATT JAG LYCKADES GÖRA PROBLEMET PÅ EN SESSION? DÅ KAN JAG MEDELA ATT DET INTE VAR MIN FÖRSTA PÅ PROBLEMET. starten jag jobbat på är den LÅGA.

Vargen e Inte stygg utan Bara jävligt miss tolkad och miss anpassad till vårt civiliserade samhälle.

olyckliga omständigheter och klantigt skrivna inlägg i bloggar bidrar till det som hänt...

SORRY!